Ödbos Radioservice

Hallands län

Information

590724-XXXX är organisationsnummer för företaget Ödbos Radioservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ödbos Radioservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Ödbos Radioservice finns i.

Ödbos Radioservice har varit registrerat sedan 1983-01-11 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ödbos Radioservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-22.

Ödbos Radioservice är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Ödbos Radioservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ödbos Radioservice så kan ni göra det på telefon genom 0430-12551 eller genom brev på följande adress:

Reparationsverkstad för service och försäljning av elektronik- produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Ödbos Radioservice och det är Ödbo, Stig-Ove Kenneth som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,