Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg är ett av dem. Statusen för Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg är att Bolaget är aktivt.

Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg är ett Enskild firma och skapades 1986-10-23. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg ska trivas.

I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Herr- o Damfrisering samt handel med frisörartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-31120.

.

De som är på något sätt har med Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg är Hammarberg, Lena Ingrid Carina som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Folkes Eftr. Herr o Damfrisering, Lena Hammarberg har 560901-XXXX som sitt organisationsnummer.