Sydsvensk Data konsult

Hallands län

Information

Sydsvensk Data konsult är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Sydsvensk Data konsult finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sydsvensk Data konsult är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-09-11.

Sydsvensk Data konsult som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-10-14. Men sedan 2003-09-11 så har Sydsvensk Data konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sydsvensk Data konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-50739.

Laholm arbetar för att bolag som Sydsvensk Data konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sydsvensk Data konsult. Det finns flera bolag i Hallands län.

Datakonsult, försäljning av datatillbehör, försäljning och underhåll av hemelektronik såsom hjälp till småföretag och privatpersoner med datautrustning. Det vill säga råd vid inköp av hård- och mjukvara. Repartationer och underhåll av datorutrustningar. Programmering av dataprogram.

Firmatecknare för Sydsvensk Data konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sydsvensk Data konsult och det är följande personer, Åsén, Ing-Britt Maj som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Sydsvensk Data konsult är 560218-XXXX.