Skogsgårdens Naturprodukter

Hallands län

Information

560209-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skogsgårdens Naturprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skogsgårdens Naturprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Skogsgårdens Naturprodukter finns i.

Skogsgårdens Naturprodukter har varit registrerat sedan 2002-05-28 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skogsgårdens Naturprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Skogsgårdens Naturprodukter är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Skogsgårdens Naturprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skogsgårdens Naturprodukter så kan ni göra det på telefon genom 0430-42330 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk. Tillverkning, handel, import och export med naturprodukter och hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Skogsgårdens Naturprodukter och det är Karlsson, Dan Göran Ejnar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,