Byggsystem Direkt Sverige AB

Hallands län

Information

Byggsystem Direkt Sverige AB är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Byggsystem Direkt Sverige AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Byggsystem Direkt Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-11-01.

Byggsystem Direkt Sverige AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-09-13. Men sedan 2007-11-01 så har Byggsystem Direkt Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggsystem Direkt Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-14990.

Laholm arbetar för att företag som Byggsystem Direkt Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggsystem Direkt Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med byggmaterial, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggsystem Direkt Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggsystem Direkt Sverige AB och det är följande personer, Hvidberg, Bengt Staffan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Tommy Jan-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Potocki, Artur Patrick som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggsystem Direkt Sverige AB är 556737-7295.