Ametist Sweden AB

Hallands län

Information

Ametist Sweden AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Ametist Sweden AB finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ametist Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ametist Sweden AB har haft sedan 2007-10-04. Ametist Sweden AB har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ametist Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ridhusg. 3, 291 31, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3751974.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ametist Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Ametist Sweden AB har idag 556733-4775 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Helgesson, Madeleine Elina Margareta -Helgesson, Sebastian Nils Artturi är den som för stunden ansvarar för Ametist Sweden AB

Bolaget ska bedriva försäljning av daglig- och handelsvaror främst inom livsmedelsbranschen samt även utföra konsulttjänster inom ekonomi och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

I Ametist Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helgesson, Ritva Orvokki som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Madeleine Elina Margareta som är född 1986 och har titeln Suppleant, Helgesson, Sebastian Nils Artturi som är född 1983 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.