Sydpumpen AB

Hallands län

Information

Sydpumpen AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Sydpumpen AB finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sydpumpen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sydpumpen AB har haft sedan 2007-09-27. Sydpumpen AB har funnits sedan och 2007-09-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sydpumpen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kustv. 182, 312 61, Mellbystrand men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3720597.

Laholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sydpumpen AB Privat, ej börsnoterat.

Sydpumpen AB har idag 556732-0865 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Sydpumpen AB

Bolaget skall bedriva försäljning, montering av värme och kylanläggningar och övrigt VVS material, äga och förvalta värdepapper samt fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Sydpumpen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lars-Lennart Kennet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmquist, Dan Eddie Michael som är född 1960 och har titeln Suppleant, Palmquist, Nils Jan Marcus som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Rolf Hans Christian som är född 1946 och har titeln Revisor, Ekonomkonsulter i Markaryd AB som är född och har titeln Revisor, .