Boarder Konsulting AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Boarder Konsulting AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Boarder Konsulting AB är ett av dem. Statusen för Boarder Konsulting AB är att Bolaget är aktivt.

Boarder Konsulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-04. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Boarder Konsulting AB ska trivas.

Boarder Konsulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att försälja fordon och bildelar samt transporter och konsultverksamhet inom detaljhandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boarder Konsulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är Boarder Konsulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Boarder Konsulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3466044.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Boarder Konsulting AB är Pettersson, Lennart Valter som är född 1943 och har titeln VD, Pettersson, Lennart Valter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bengt Göran som är född 1952 och har titeln Suppleant, Forsberg, Claes Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjuvik Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Boarder Konsulting AB har 556729-3229 som sitt organisationsnummer.