Patrik TC Carlsson Åkeri AB

Hallands län

Information

Patrik TC Carlsson Åkeri AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Patrik TC Carlsson Åkeri AB finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Patrik TC Carlsson Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Patrik TC Carlsson Åkeri AB har haft sedan 2007-06-07. Patrik TC Carlsson Åkeri AB har funnits sedan och 2007-06-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Patrik TC Carlsson Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Backstigen 1, 312 75, Våxtorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-30595.

Laholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Patrik TC Carlsson Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Patrik TC Carlsson Åkeri AB har idag 556727-2157 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Patrik TC Carlsson Åkeri AB

Bolaget skall bedriva vägtransport av gods, personaluthyrning, lokaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

I Patrik TC Carlsson Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Tom Christer Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Anna Eva Susanne som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .