JPGS Fastighets AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JPGS Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är JPGS Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 2007-03-02 så skapades JPGS Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel JPGS Fastighets AB har haft det sedan 2007-07-30.

JPGS Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556725-1193 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Laholm.

Just nu är JPGS Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med JPGS Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom JPGS Fastighets AB är Prescott, James Delahaunt som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liedman, Carl Håkan Egon som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svernlöv, Jan Magnus som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bäcklin, Eva Veronica som är född 1974 och har titeln Revisor, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.