Mekatron Sweden AB

Hallands län

Information

Mekatron Sweden AB är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Mekatron Sweden AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mekatron Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-20.

Mekatron Sweden AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-03-01. Men sedan 2007-09-20 så har Mekatron Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till SNÖDROPPEVÄGEN 12, 312 31, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mekatron Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0706-680718.

Laholm arbetar för att företag som Mekatron Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mekatron Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med varor och tjänster inom tillverkningsindustrin såsom exempelvis plast-, plåt- och gjutgodskomponenter till bygg och verkstadsindustrin samt konsultverksamhet inom produktutveckling och inköp kopplat till detta område samt handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mekatron Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mekatron Sweden AB och det är följande personer, Ericsson, Johan Albert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristensson, Jan Patrick som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Anna-Lena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mekatron Sweden AB är 556724-8991.