Besser Visser AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Besser Visser AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Besser Visser AB är ett av dem. Statusen för Besser Visser AB är att Bolaget är aktivt.

Besser Visser AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-29. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Besser Visser AB ska trivas.

Besser Visser AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utveckling av tekniska innovationer, främst inom områdena elektronik och mjukvara samt konsultuppdrag och finansiering av ideér med hjälp av riskkapital i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Besser Visser AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Besser Visser AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Besser Visser AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Besser Visser AB är Kaestner, Lars Christian som är född 1969 och har titeln VD, Kaestner, Lars Christian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, von Knorring Kaestner, Anna Kristina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Besser Visser AB har 556718-8726 som sitt organisationsnummer.