Fast Entreprenad El AB

Hallands län

Information

Fast Entreprenad El AB är ett företag som finns i Laholm. I Fast Entreprenad El AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alldén, Siv Britt Susanne som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Makek, Robert Sebastian som är född 1980 och har titeln VD, Makek, Robert Sebastian som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Alldén, Curth Gunnar Roger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alldén, Curth Johan Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln RevisorBDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fast Entreprenad El AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fast Entreprenad El AB på telefon 0430-28500.

Bolaget ska utföra elinstallationer samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fast Entreprenad El AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fast Entreprenad El AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fast Entreprenad El AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-12 och Fast Entreprenad El AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fast Entreprenad El AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alldén, Curth Gunnar Roger -Alldén, Curth Johan Patrik -Alldén, Siv Britt Susanne -Makek, Robert Sebastian

Fast Entreprenad El AB har 556718-4287 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.