Kranbil Direkt i Laholm AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Kranbil Direkt i Laholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Laholm här finns det många olika Aktiebolag. Kranbil Direkt i Laholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Laholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Kranbil Direkt i Laholm AB är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 556717-2209.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0430-12200 alternativt besöka eller skicka post till Kranbil Direkt i Laholm AB på följande adress Lagerslättsv. 11, 312 34, Laholm.

Kranbil Direkt i Laholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I Kranbil Direkt i Laholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tran, Thi Luom som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska erbjuda tjänster inom byggsektorn och andra tjänster som lämpar sig för en lastbil med kran samt handel med däck och fälgar jämte därmed förenlig verksamhet.