COG Comfort AB

Hallands län

Information

COG Comfort AB är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som COG Comfort AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

COG Comfort AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-31.

COG Comfort AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-10-23. Men sedan 2007-05-24 så har COG Comfort AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Repslagareg. 25, 312 32, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på COG Comfort AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-14025.

Laholm arbetar för att företag som COG Comfort AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för COG Comfort AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av komfort- produkter i skumplast för sängar och möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för COG Comfort AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till COG Comfort AB och det är följande personer, Kåreby, Bengt Johan som är född 1963 och har titeln VD, Kåreby, Bengt Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Roger Stone-Oscar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kåreby, Bengt Axel som är född 1937 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för COG Comfort AB är 556713-5339.