Jörgen Johnssons Bygg AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Jörgen Johnssons Bygg AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jörgen Johnssons Bygg AB är ett av dem. Statusen för Jörgen Johnssons Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Jörgen Johnssons Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-07. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jörgen Johnssons Bygg AB ska trivas.

Jörgen Johnssons Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jörgen Johnssons Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26.

Idag är Jörgen Johnssons Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Jörgen Johnssons Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5220775.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jörgen Johnssons Bygg AB är Johnsson, Leif Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Lisbet Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Jörgen Johnssons Bygg AB har 556710-4137 som sitt organisationsnummer.