Digital File Management Scandinavia AB

Hallands län

Information

556708-0485 är organisationsnummer för bolaget Digital File Management Scandinavia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Digital File Management Scandinavia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Digital File Management Scandinavia AB finns i.

Digital File Management Scandinavia AB har varit registrerat sedan 2006-07-26 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Digital File Management Scandinavia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-17.

Digital File Management Scandinavia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Digital File Management Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Digital File Management Scandinavia AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5228095 eller genom brev på följande adress:
Mellbyrundan 20, 312 61, Mellbystrand

Hantering, lagring och distribution av digitala tillgångar såsom bilder och dokument. Handel med värdepapper samt äga fast och lös egendom jämte därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Digital File Management Scandinavia AB och det är Lindström, Jan Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellberg, Axel Sigurd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Eivor Margaretha som är född 1954 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,