ABC Handel AB

Hallands län

Information

ABC Handel AB är ett av många verksamheter som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som ABC Handel AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ABC Handel AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-05-17.

ABC Handel AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-03-06. Men sedan 2006-06-03 så har ABC Handel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Teknikv. 1, 312 96, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ABC Handel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-14210.

Laholm arbetar för att verksamheter som ABC Handel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ABC Handel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ABC Handel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ABC Handel AB och det är följande personer, Lindeberg, Nils Arne Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindeberg, Dan Bjarne Richard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeberg, Jane Camilla Marie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ABC Handel AB är 556699-0858.