Nyby Fastighets AB

Hallands län

Information

I Laholm finns det ett Aktiebolag som heter Nyby Fastighets AB. Det finns flera verksamheter som liknar Nyby Fastighets AB i Hallands län. Laholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-12-23 så har Nyby Fastighets AB varit registrerat. Idag är Nyby Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Nyby Fastighets AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nyby Fastighets AB så kan ni göra det på 0430-49070.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, värdepappersförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Petersson, Mats Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eskilsson, Mårten Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Linda Eleonora som är född 1971 och har titeln Suppleant, Karlander, Eva som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Nyby Fastighets AB har 556695-0498 som sitt organisationsnummer.