Indent Scandinavia AB

Hallands län

Information

Indent Scandinavia AB är ett företag som finns i Laholm. I Indent Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Jonas Christian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Annika Helene som är född 1969 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Indent Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Indent Scandinavia AB på telefon 0430-10165.

Bolaget ska bedriva förvaltning av värdepapper, import och export av fritidsartiklar, husgeråd och inredningsartiklar samt konsulttjänster inom hårvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Indent Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Indent Scandinavia AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Indent Scandinavia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och Indent Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Indent Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Indent Scandinavia AB har 556681-3845 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.