Tandläkarna Swanberg AB

Hallands län

Information

556669-2561 är organisationsnummer för företaget Tandläkarna Swanberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkarna Swanberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Tandläkarna Swanberg AB finns i.

Tandläkarna Swanberg AB har varit registrerat sedan 2004-10-26 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkarna Swanberg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkarna Swanberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkarna Swanberg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tandläkarna Swanberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0430-10551 eller genom brev på följande adress:
Östertullsg. 4, 312 30, Laholm

Bolagets verksamhet skall vara tandvårdsverksamhet, konsultverksamhet inom tandvård, import och export av dentalartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkarna Swanberg AB och det är Swanberg, Johan Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Swanberg, Eva Malin Ingeborg som är född 1973 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,