Förvaltnings AB Egla Gård

Hallands län

Information

Förvaltnings AB Egla Gård är en verksamhet som finns i Laholm. I Förvaltnings AB Egla Gård finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Fredrik Göran Mattias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Gunnel Yvonne Kristina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Claes-Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Förvaltnings AB Egla Gård så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Förvaltnings AB Egla Gård på telefon 044-350051.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, motorcyklar och tillbehör till dessa samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Förvaltnings AB Egla Gård av bolagstypen Aktiebolag.

Förvaltnings AB Egla Gård är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Förvaltnings AB Egla Gård innehar ej F-skattsedel och Förvaltnings AB Egla Gård är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Förvaltnings AB Egla Gård så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Förvaltnings AB Egla Gård har 556663-2914 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.