Tildebergs Elektriska AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Tildebergs Elektriska AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tildebergs Elektriska AB är ett av dem. Statusen för Tildebergs Elektriska AB är att Bolaget är aktivt.

Tildebergs Elektriska AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-23. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tildebergs Elektriska AB ska trivas.

Tildebergs Elektriska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva el-entreprenader, elteknisk konsultation och bemanningsverksamhet, försäljning av 3 d bilder, handel med byggvaror och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tildebergs Elektriska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13.

Idag är Tildebergs Elektriska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Tildebergs Elektriska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-21148.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tildebergs Elektriska AB är Tildeberg, Bengt Folke Ingemar som är född 1945 och har titeln VD, Tildeberg, Bengt Folke Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tildeberg, Kim Jan som är född 1980 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Tildebergs Elektriska AB har 556661-2569 som sitt organisationsnummer.