Hansen & Breinholt AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Hansen & Breinholt AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hansen & Breinholt AB är ett av dem. Statusen för Hansen & Breinholt AB är att Bolaget är aktivt.

Hansen & Breinholt AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-15. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hansen & Breinholt AB ska trivas.

Hansen & Breinholt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation inom IT (Service och programmering) och handel med bilar ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hansen & Breinholt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30.

Idag är Hansen & Breinholt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Hansen & Breinholt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6992517.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hansen & Breinholt AB är Jörgensen, Jörgen Breinholt som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ortmann, Hans Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Robert som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Frida som är född 1984 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lundin, Niclas Peter Albin som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Hansen & Breinholt AB har 556659-9857 som sitt organisationsnummer.