Spitze AB

Hallands län

Information

Spitze AB är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Spitze AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Spitze AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-22.

Spitze AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-04-03. Men sedan 2005-09-22 så har Spitze AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kövlingev. 1, 312 50, Vallberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spitze AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-70038.

Laholm arbetar för att företag som Spitze AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Spitze AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja förpackningsmaskiner och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Spitze AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spitze AB och det är följande personer, Henningsson, Dan Ove Björn som är född 1951 och har titeln VD, Henningsson, Dan Ove Björn som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Lena Janet Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Spitze AB är 556659-0047.