Laga Bioenergi AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Laga Bioenergi AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Laga Bioenergi AB är ett av dem. Statusen för Laga Bioenergi AB är att Bolaget är aktivt.

Laga Bioenergi AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-16. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Laga Bioenergi AB ska trivas.

Laga Bioenergi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av halmpellets.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Laga Bioenergi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Laga Bioenergi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Laga Bioenergi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5104591.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Laga Bioenergi AB är Jansson, Lars Erik Howard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Kennet Gert Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Günther-Hanssen, Björn Christian som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Karl-Johan Krister som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Laga Bioenergi AB har 556657-8422 som sitt organisationsnummer.