DS Keyboard AB

Hallands län

Information

DS Keyboard AB är ett företag som finns i Laholm. I DS Keyboard AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Berit Anne-Katrine som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Stankovic, Marc Åke Dejan som är född 1988 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DS Keyboard AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DS Keyboard AB på telefon .

Bolaget skall bedriva utveckling och produktion av IT-hjälpmedel, försäljning av datorer, datatillbehör och programvaror, att driva restaurang och pizzeria samt bedriva förenlig verksamhet med nämnda verksamhetsgrenar.

Idag är DS Keyboard AB av bolagstypen Aktiebolag.

DS Keyboard AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DS Keyboard AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-15 och DS Keyboard AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DS Keyboard AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

DS Keyboard AB har 556651-4922 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.