Laholms stadshotell AB

Hallands län

Information

556644-1399 är organisationsnummer för verksamheten Laholms stadshotell AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Laholms stadshotell AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Laholms stadshotell AB finns i.

Laholms stadshotell AB har varit registrerat sedan 2003-05-15 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Laholms stadshotell AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-19.

Laholms stadshotell AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Laholms stadshotell AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Laholms stadshotell AB så kan ni göra det på telefon genom 0430-12830 eller genom brev på följande adress:
Hästtorget 3, 312 30, Laholm

Bolaget skall bedriva hotell och restaurangverksamhet, fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler, försäljning av varor och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Laholms stadshotell AB och det är Hallonsten, Gunnar Kristen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallonsten, Berit Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,