Revisorerna i Laholm AB

Hallands län

Information

Revisorerna i Laholm AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Revisorerna i Laholm AB finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Revisorerna i Laholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Revisorerna i Laholm AB har haft sedan 2003-08-28. Revisorerna i Laholm AB har funnits sedan och 2003-08-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Revisorerna i Laholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåbärsv. 22, 312 60, Mellbystrand men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5851259.

Laholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Revisorerna i Laholm AB Privat, ej börsnoterat.

Revisorerna i Laholm AB har idag 556643-2745 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Revisorerna i Laholm AB

Föremål för bolagets verksamhet är redovisning- och revisionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Revisorerna i Laholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .