Laholmarna AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Laholmarna AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Laholmarna AB är ett av dem. Statusen för Laholmarna AB är att Bolaget är aktivt.

Laholmarna AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-04-15. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Laholmarna AB ska trivas.

Laholmarna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-02. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ör att bedriva byggverksamhet, utveckling av byggstativ, maskiner och verktyg för byggverksamhet, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Laholmarna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-02.

Idag är Laholmarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Laholmarna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3483598.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Laholmarna AB är Larsson, Hans Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Inger Gunilla Arnesdotter som är född 1967 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Laholmarna AB har 556643-1358 som sitt organisationsnummer.