Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära)

Hallands län

Information

Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-06-07.

Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-03-04. Men sedan 2003-06-07 så har Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Veingev. 1, 312 45, Veinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-18036.

Laholm arbetar för att bolag som Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel och husgeråd ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) och det är följande personer, Jonasson, Kurt Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Kurt Sune som är född 1937 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wictors, Anders Jonasson AB (Ica Nära) är 556641-4487.