Vallåsens Värdshus AB

Hallands län

Information

Vallåsens Värdshus AB är en verksamhet som finns i Laholm. I Vallåsens Värdshus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Oskarsson, Kurt Östen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Per Urban som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg Oskarsson, Stina Frideborg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Elin Maria som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Källén, Moa Maria som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vallåsens Värdshus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vallåsens Värdshus AB på telefon 0430-30087.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, ekonomisk konsultveksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vallåsens Värdshus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vallåsens Värdshus AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vallåsens Värdshus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-22 och Vallåsens Värdshus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vallåsens Värdshus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlberg Oskarsson, Stina Frideborg -Jensen, Elin Maria -Källén, Moa Maria -Oskarsson, Kurt Östen

Vallåsens Värdshus AB har 556637-3014 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.