Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB

Hallands län

Information

Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-05-08.

Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2002-12-13. Men sedan 2003-05-08 så har Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-49810.

Laholm arbetar för att företag som Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB och det är följande personer, Ottosson, Leif Evert Christer som är född 1949 och har titeln VD, Ottosson, Leif Evert Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Anna Caroline som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Peter Kristian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Ulf Martin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Familjen Ottosson Fastighetsförvaltning AB är 556637-0432.