Aqua Interiör i Laholm AB

Hallands län

Information

Bolaget skall utföra tillverkning och försäljning av friskvattenanläggningar med tillhörande inredningar och presentartiklar äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aqua Interiör i Laholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Aqua Interiör i Laholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 2002-08-02 så skapades Aqua Interiör i Laholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Aqua Interiör i Laholm AB har haft det sedan 2002-09-26.

Aqua Interiör i Laholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-26

556630-4522 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Laholm.

Just nu är Aqua Interiör i Laholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aqua Interiör i Laholm AB så går det att nå dem via telefon på 0706-242339 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aqua Interiör i Laholm AB är Oskarsson, Ulf Ove Jesper som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Ewa Suzanne Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .