Sincon Svenska Betongprodukter AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Sincon Svenska Betongprodukter AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Sincon Svenska Betongprodukter AB är ett av dem. Statusen för Sincon Svenska Betongprodukter AB är att Bolaget är aktivt.

Sincon Svenska Betongprodukter AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-07. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Sincon Svenska Betongprodukter AB ska trivas.

Sincon Svenska Betongprodukter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-12. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, produktion och konsultation inom byggnation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sincon Svenska Betongprodukter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-12.

Idag är Sincon Svenska Betongprodukter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Sincon Svenska Betongprodukter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-705505.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sincon Svenska Betongprodukter AB är Andersson, Bo Kai Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonasson, Maj Gull-Britt Agneta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellander, Leif Erik Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Sincon Svenska Betongprodukter AB har 556624-9073 som sitt organisationsnummer.