Valiguard AB

Hallands län

Information

556609-5658 är organisationsnummer för företaget Valiguard AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Valiguard AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Valiguard AB finns i.

Valiguard AB har varit registrerat sedan 2001-05-23 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Valiguard AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Valiguard AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Valiguard AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmberg, Arnold Torbjörn -Kanabar, Haresh Damodar -Silvandersson, Karl Kenneth

Vill ni komma i kontakt med Valiguard AB så kan ni göra det på telefon genom 0430-78043 eller genom brev på följande adress:
Lagav. 28, 310 20, Knäred

Bolaget skall utföra tredjepartsbedömningar och certifieringar av företag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Valiguard AB och det är Holmberg, Arnold Torbjörn som är född 1953 och har titeln VD, Holmberg, Arnold Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Silvandersson, Karl Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kanabar, Haresh Damodar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Silvandersson, Lars Morgan Peter som är född 1977 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln RevisorSvensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,