Torgkiosken i Laholm AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Torgkiosken i Laholm AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Torgkiosken i Laholm AB är ett av dem. Statusen för Torgkiosken i Laholm AB är att Bolaget är aktivt.

Torgkiosken i Laholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-02. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Torgkiosken i Laholm AB ska trivas.

Torgkiosken i Laholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vård, omsorg och hemsjukvård samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torgkiosken i Laholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13.

Idag är Torgkiosken i Laholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Torgkiosken i Laholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-10870.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Torgkiosken i Laholm AB är Gunnarsson, Eva Anette som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Ulf Magnus som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Torgkiosken i Laholm AB har 556599-5429 som sitt organisationsnummer.