Assist U Jönsson AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Assist U Jönsson AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Assist U Jönsson AB är ett av dem. Statusen för Assist U Jönsson AB är att Bolaget är aktivt.

Assist U Jönsson AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-17. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Assist U Jönsson AB ska trivas.

Assist U Jönsson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, redovisning och ekonomisk rådgivning samt därmed förenlig verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Assist U Jönsson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är Assist U Jönsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Assist U Jönsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8179449.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Assist U Jönsson AB är Jönsson, Ulf Runo som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Gunvi Margurithe som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Assist U Jönsson AB har 556598-6253 som sitt organisationsnummer.