G.D.S Electric AB

Hallands län

Information

556593-7918 är organisationsnummer för bolaget G.D.S Electric AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G.D.S Electric AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som G.D.S Electric AB finns i.

G.D.S Electric AB har varit registrerat sedan 2000-08-07 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för G.D.S Electric AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

G.D.S Electric AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för G.D.S Electric AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Jonsson, Stefan Georg Carl-Gustav -Nilsson, Tom Jonny Bengt -Svensson, Lars Åke Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med G.D.S Electric AB så kan ni göra det på telefon genom 0430-14630 eller genom brev på följande adress:
Kullsgårdsv. 20, 312 34, Laholm

Bolaget skall bedriva distriubution, försäljning och marknadsföring av elinstallationsmaterial samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med G.D.S Electric AB och det är Nilsson, Tom Jonny Bengt som är född 1949 och har titeln VD, Nilsson, Tom Jonny Bengt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Åke Peter som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Stefan Georg Carl-Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,