PSA Eltech AB

Hallands län

Information

556593-5706 är organisationsnummer för företaget PSA Eltech AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PSA Eltech AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som PSA Eltech AB finns i.

PSA Eltech AB har varit registrerat sedan 2000-07-05 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för PSA Eltech AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

PSA Eltech AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PSA Eltech AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PSA Eltech AB så kan ni göra det på telefon genom 0430-21199 eller genom brev på följande adress:
Kövlingev. 1, 312 50, Vallberga

Bolaget skall bedriva elkonstruktioner, programmering, konsultverksamhet inom elbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PSA Eltech AB och det är Sandström, Dan Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Bob Roger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,