Rulles Entreprenad AB

Hallands län

Information

Rulles Entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Rulles Entreprenad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rulles Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-09-12.

Rulles Entreprenad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-08-21. Men sedan 2000-09-12 så har Rulles Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stationsplan 2, 312 45, Veinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rulles Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-18240.

Laholm arbetar för att bolag som Rulles Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rulles Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rulles Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rulles Entreprenad AB och det är följande personer, Andersson, Lennart Bertil som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rulles Entreprenad AB är 556592-6291.