Soma Nordic AB

Hallands län

Information

Soma Nordic AB är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Soma Nordic AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Soma Nordic AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-03-02.

Soma Nordic AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-02-18. Men sedan 2001-03-02 så har Soma Nordic AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Derbyv. 20, 212 35, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Soma Nordic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-496330.

Laholm arbetar för att bolag som Soma Nordic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Soma Nordic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva import av och handel med livsmedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Soma Nordic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Björnström-Steffanson, Peter I M i förening med en av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Soma Nordic AB och det är följande personer, Björnström-Steffanson, Peter I M som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Brodtkorb, Hans Helge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Baekkevold, Kevin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ranes, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rudshagen, Eli som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsen, Stein Are som är född 1962 och har titeln Revisor.BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Soma Nordic AB är 556585-7942.