MO-Produkter AB

Hallands län

Information

556582-1112 är organisationsnummer för företaget MO-Produkter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MO-Produkter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som MO-Produkter AB finns i.

MO-Produkter AB har varit registrerat sedan 1999-12-15 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MO-Produkter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MO-Produkter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MO-Produkter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bengtsson, Jonas Christian Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med MO-Produkter AB så kan ni göra det på telefon genom 0430-10165 eller genom brev på följande adress:
Idév. , 312 96, Laholm

Bolaget skall bedriva försäljning av hårprodukter, inredningsdetaljer till frisersalonger samt bedriva partihandel med leksaker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MO-Produkter AB och det är Goldstein, Leif Mikael som är född 1964 och har titeln VD, Goldstein, Leif Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Kraft, Robert Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Jonas Christian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kraft, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Åstedt, Ulf Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotLarsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,