Pertec i Knäred AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Pertec i Knäred AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Pertec i Knäred AB är ett av dem. Statusen för Pertec i Knäred AB är att Bolaget är aktivt.

Pertec i Knäred AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-07. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pertec i Knäred AB ska trivas.

Pertec i Knäred AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva järnvaruaffär samt därmed förenlig verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pertec i Knäred AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Pertec i Knäred AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Pertec i Knäred AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-53141.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pertec i Knäred AB är Åkesson, Per-Sylve Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Jan-Olof Ingvar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Pertec i Knäred AB har 556576-6333 som sitt organisationsnummer.