Synvillan Håkan Bergius AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av glasögon samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Synvillan Håkan Bergius AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Synvillan Håkan Bergius AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1999-08-25 så skapades Synvillan Håkan Bergius AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556573-4950 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Laholm.

Just nu är Synvillan Håkan Bergius AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Synvillan Håkan Bergius AB så går det att nå dem via telefon på 0430-12970 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Synvillan Håkan Bergius AB är Bergius, Håkan Henry som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergius, Ann-Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .