Lantmannaföreningar i Samverkan AB

Hallands län

Information

Lantmannaföreningar i Samverkan AB är en verksamhet som finns i Laholm. I Lantmannaföreningar i Samverkan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sörensen, Elisabeth Mathilde som är född 1978 och har titeln Extern VD, Rempe, Sven Olof Gustaf som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, John Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Ragnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lennart Edvin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Leif Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Johansson, Dan Andreas som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lantmannaföreningar i Samverkan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lantmannaföreningar i Samverkan AB på telefon 0430-16207.

Bolaget skall bedriva inköps- och försäljningsarbete inom lantbruks- och skogsnäringen och bedriva serviceverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lantmannaföreningar i Samverkan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lantmannaföreningar i Samverkan AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lantmannaföreningar i Samverkan AB innehar ej F-skattsedel och Lantmannaföreningar i Samverkan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lantmannaföreningar i Samverkan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Lantmannaföreningar i Samverkan AB har 556571-2246 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.