Laholms Kakel AB

Hallands län

Information

Laholms Kakel AB är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Laholms Kakel AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Laholms Kakel AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Laholms Kakel AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1999-05-03. Men sedan 1999-01-01 så har Laholms Kakel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industrig. 3, 312 34, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Laholms Kakel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-17365.

Laholm arbetar för att företag som Laholms Kakel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Laholms Kakel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara handel och installation av byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Laholms Kakel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Laholms Kakel AB och det är följande personer, Lindgren, Rolf Gunnar Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eva Helen som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Laholms Kakel AB är 556567-6474.