Akustik System i Laholm Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall driva montage och försäljning av akustikmaterial för undertak och dylikt samt driva försäljning och montage av ventilationsaggregat och system ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Akustik System i Laholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Akustik System i Laholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1998-09-14 så skapades Akustik System i Laholm Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Akustik System i Laholm Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Akustik System i Laholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556559-7613 är organisationsnummret för företaget som finns i Laholm.

Just nu är Akustik System i Laholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Akustik System i Laholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0430-17200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Akustik System i Laholm Aktiebolag är Nilsson, Nils-Erik Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Lars Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Pia Margitha Emelia som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjersti som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.