Kövlinge Vind Aktiebolag

Hallands län

Information

Kövlinge Vind Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Kövlinge Vind Aktiebolag finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kövlinge Vind Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Kövlinge Vind Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kövlinge Vind Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Edenberga, 312 95, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-22443.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kövlinge Vind Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kövlinge Vind Aktiebolag har idag 556558-3274 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Jönsson, Rolf Arne -Moberg, Hans Erling -Påhlsson, Anders Staffan Ragnar är den som för stunden ansvarar för Kövlinge Vind Aktiebolag

Bolaget skall bedriva vindkraftsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet samt kapital- och fastighetsförvaltning.

I Kövlinge Vind Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Rolf Arne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Hans Erling som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Påhlsson, Anders Staffan Ragnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .