Danfors Förvaltnings AB

Hallands län

Information

Danfors Förvaltnings AB är ett bolag som finns i Laholm. I Danfors Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Danfors, Per Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Danfors, Anne-Lie Susanne Anita som är född 1971 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Danfors Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Danfors Förvaltnings AB på telefon 0430-28250.

Bolaget ska förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Danfors Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Danfors Förvaltnings AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Danfors Förvaltnings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Danfors Förvaltnings AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Danfors Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Danfors Förvaltnings AB har 556556-4175 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.